Tuesday, May 15, 2007

hei hei toni

enaa nelja yota kevaan ekaan tenttiin! belfast on ollut perin vaitelias mutta tana kevaana kaikki tutkimuksen riepaleet, esseet ja tentit nayttaa kohdentuneen toukokuulle, enka ole malttanut asioida internetin maailmoissa paivittain. ei kait kummempia liene tapahtunutkaan.

- euroviisut nahty, jossain erikoisessa tilassa aanestin ekaa kertaa koskaan euroviisuissa. iso-britannia ei antanut suomelle aania, en siis voi vaikuttaa. eltaannun ja kivitan sydameni osallistumisen riemuilta tastedes. mutta silti, congratulations helsinki this is belfast calling, very nice show!
- tony blair lahti, eipas, vaan lahtee, eipas, vaan siis aikataulu on, tai siis, no, good luck! eli olen saanut katsella enimmakseen herra gordonia tv:sta, herra gordon rakentaa nyt imagon jota paaministerit tarvitsee silla herra gordon on imagokonsulttien mielesta "tosi fiksu ja aikaansaava jatka" mut koska sita ei voi kuvitella flirttailemaan mummojen kanssa, sen vaikutusvalta ja uskottavuus on kyseenalaista. nain jo gordonin istumassa sohvalla jossain aulassa ja virnuilevan lapsille, enka halua nahda enempaa. aivan tuhannen sama jos murdoch ei myy tuhansittain lehtia siksi etta gordon nayttaa ihan vahan humalaiselta hevoselta. ehka sittenkin on tarkeampaa etta paaministerit osaa laskea ja lukea ja kuunnella muitakin kuin sisaista oikeudenmukaisuuttaan. (toivottavasti se edes saa parempia kavereita kuin blair).
- tyypit politikoi meillapain. vesimaksuja ei tule, ja mita oon seurannu ni tyypit myhailee enimmakseen. on nyt sit kaikkiin uutisasioihin sopiva ministeri jolta voi kysya et mitas sen mielesta kannattais tehda. eilen kerrottiin myos blairin luvanneen 40 prosentin palkankorotuksen, jos meidan tyypit politikoi asiallisesti parlamenttitalossa. helppo nakki, mulle kans 70 000 puntaa vuodessa ja voin alkaa kayttaytymaan asiallisesti tyopaikalla ja lupaan jattaa pommintekovalineet kotiin. saatan jopa kiinnostua yhteisten asioiden hoidosta. taa on sit se hohdokkain legacy jonka tony maailmalle jatti, thanks. vaik onhan se tietysti kiva et ne pyssyt jatetaan kotiin, mut se ei kai olekaan nyt se pointti sit?
-oon nahny miljoona lahetysta blairin legacysta, eika oikein nappaa kiinnostaa. summa summarum, tyyppi lupas hirveesti ja ois voinu kai tehdakin paljon enemman, mut monet sairaalat ja ala-asteet ja kaikki on paremmin kuin mita oli kymmenen vuotta sitten. mita nyt euroviisut, niista vois jattaytyy pois.

on ihan hirvea maara lukemista. toissa on ihan hauskaa, ei kukaan oikein piittaa mita ma siella kayn askartelemassa, ja mulle tarjottiin myos lisaa kesa- ja elokuuksi ja ens vuodeksi, mika on kiva, silla se tarkottaa et heinakuu on oikeesti lomaa, eika tarvii stressailla syksysta. naen nyt sen bjorkin puolassa, kesakuun viimeisena viikonloppuna, ja menen sitten frankfurtin kautta suomeen muutamaksi viikoksi ja sitten kai takas tanne. mihin asti ibitsa pysyttelee nyt ulkomailla? toukokuun barceloonaan en paase, mutta ehka jossain pain eurooppaa asutaan viel kesallakin? kesakuun suunnitelmissa on retkeily-teltta-retki, mieluiten cumbriaan, mutta luultavasti ihan vaan jossain kotikulmilla. botanic gardens aina vahvana suosikkina jos loppuu rahat.

venlan uudet hiukset on hienot!
ei nyt sit muuta,
muraa.

5 comments:

Anana said...

jee! mä oon suomessa 18.6-ikuisuus. et nähdään siellä sit! oon kajaanissa töissä duunissa

muraa said...

anna ma leikin sun kanssa viikkokausia kajaanin vehreissa maastoissa! keeesakesakesakesa

Venlah said...

jee mäki tykkään mun uusista hiuksista jokka vaatii tosin myös uuden vaatevaraston! suomessa tuskin vielä heinäkuussa mut katellaan. tahdon kans kirmailemaan vehreisiin maastoihin!

Suvi said...

kirmailkaa sieltä kajaanista rajan yli Pietarin, leikkikää karhuja niin kukaan ei edes vaadi viisumia. Mut nyt astun koneeseen, joka menee Tanskaan, jossa odottaa Anna (ja mellakoivat hipit). Kohta näen paljon puhutut venlan hiuksetkin!

Sohvi said...

Hei, etuovi.comissa on vuokraomakotitalo pispalasta. 5 huonetta ja keittiö. Vuokra 1700e.

En osaa linkittää, hakekaa itte. :)