Monday, June 11, 2007

Hellou Helsinki. Tai Lontoo. Ja Århus. Hiukan myös Kosovo.

Heippa Lontoosta, pian viimeistä kertaa Århusista. Lontooseen olen päätynyt seuraavasti: Barcelonan jälkeen menin Suvin kanssa (Turun kautta, thanks to sumu ja clickair) Helsinkiin ja sieltä Kajaaniin kahdeksi viikoksi aloittelemaan töitä. Sitten kuuman Tampereen kautta tänne Londokseen taas kerran pariksi päiväksi Hannua moikkailemaan. Nyt Hannu on töissä ja mun pitäis lukea mua Tanskassa odottaviin tentteihin, mut toisaalta en oo kirjottanu blogiinkaan pitkän aikaan niin asiat tärkeysjärjestykseen. Edelleen :) Ja tentteihin ennenkään liikaa luettu. Ja huomenna tää mun päättymätön matka jatkuu Århusiin ja sitten taas Kajaaniin josta juhannukseksi luultavasti Lappeenrantaan Isoäidinsynttäreille ja sit heinäkuussa Ilosaareen ja Pietariinkin tahtoisin. Sitten en enää koskaanikinäminnekän matkusta. Huh.Huh.

Lontoossa on mukavampaa kesällä kuin talvella seuraavista syistä:
1. ei tule ihmiskalapuikkoja
2. puissa on lehtiä, ei tarvitse kerätä niitä kaduilta
3. ei sada ehkä koko aikaa. välttämättä
4. ihmiset pukeutuu kesäisesti. ei sillä ettei ne ehkä talvellakin. mut nyt ei näytä pelottavalta.välttämättä :)
5. voi juoda siideriä ulkona ja puistossa skumppaa. niinkuin barcassa
6. voi laskea vesiliukumäkeä Green Parkin Canada Memorialilla.

Talvella on kivempaa, koska:
a) ei ole niin pölyistä, nenä on kyllä musta nyttenkin
b) ei oo hiki. Koko aikaa.
c) on talvista. tai ehkä ei.

Mulla on aika tommoiset pehmeät ja kompromistiset mielipiteet, kaikilla on kivaa. Asetteluksi valitsin tälle sivustolle vakioksi muodostuneen mutta hyväksi havaitun l i s t a n.

Pekkalla on aika villit tarinat Kosovosta, kaikenlaista nekin siellä tekee. Meillä on nyt onneksi oma kurkisteluikkuna sinne. Hei vaan Pekka! tuo tuliaisia!

Mitäs muuta maailmaan.. Ei muuta kuin mutaa. :) Nyt meen tutkii jos saisin suihkusta muutakin kuin kuumia ja kylmiä suihkauksia.

Nähään pian taas

5 comments:

Suvi said...

oot kyl aikamoinen reissaaja. mä päätin perua muutamat reissut, juhannuksen vietän sittenkin täällä Venäjällä, ja Ilosaarikin meni re-harkintaan. Mulla on vähän huijaussyyt viisumilla ja en uskalla ehkä ylittää rajaa, et pääsen viel takaskin. Mut mitään en oo lyönyt vielä lukkoon, kovasti haluisin Iloon:)

Anana said...

okei! kuulostaa hurjalta suvi. ilmota miten sen ilon kans käy niin voin sit diilata sun lippua tarpeen mukaan :)

Aino said...

Anna! Onko mun Ilosaarilippu sulla vai kenties jollain muulla? Sain tänään pyörän puolalaiselta kaverilta, mahtavaa!

Suvi said...

aino, heidillä pitäis mun tietojen mukaan olla sun ilolippuu. varattiin niitä Pietarista käsin pari viikkoa sit, kovistele vähän, niin eiköhän Väärämäeltä sun lippu löydy:) (jos se siis muisti/ehti hakea ne)

Audio, Video, Disco said...

juu hellou vaan.. mää koitan keksiä jotai tuotavaa kuhan 4.7 pääsen käy kotona. tääl nää tuliaiset onkyl hiukka erilaisia kuin ikinä, eli mitä sais olla, kemiallisia valoi, kynelkaasukranaattei, teleskooppipamppuja(menee kätevästi käsilaukkuun ja itsensäpaljastelijat on sen jälkee kiltisti ku kerran napsauttaa) mut on tää kyl erilainen paikka.. ois niin paljon oikeesti kerrottavaa, et osa jää aina kertomatta, enkä edes kaikesta saa puhua. mut terveisiä kaikille tasaisesti ympäri eurooppaa missä ikinä huitelettekin.