Thursday, June 21, 2007

Viva el Verano!


ostin eilen turkoosit mikrosortsit.
pitkään yritin välttää niiden ostamista mutta äiti luonto on sitä mieltä että espanjasta tehdään kesäisin uuni jotta hedelmät kypsyy nopeemmin joten olo on päivisin kuin piparkakkupojalla joka haluaa paeta uunia. oon jopa hiukan piparkakkupojan värinen, kiitos uvan ja uvbn! no tämä piparkakkupoika lähti aamulla (eli klo 14) krapulassa uudet mikrosortsit jalassa kohti fruteríaa kuten tapoihin kuuluu ja osti hyllyt tyhjiksi hedelmistä ja vihanneksista. kotimatkalla pkp (piparkakkupoika) sai huomata että kesä on tullut ja ihmiset käyttäytyvät kuten kämppikset ennustivatkin eli kuumasti. vastaan tuli nimittäin pappa, luultavasti nimeltään josé ja iältään 70v. kun pappa näki uudet mikrosortsit, se päätti pysähtyä ja ilmaista ilonsa kesän tulosta ja mikrosortsikaudesta huutamalla kovaan ääneen että

VIVA EL VERANO!

(aijjoo ja teille kielitaidottomille tiedoksi et se tarkottaa "eläköön kesä" :D). josé ja kulttuurierot huhhuh. vaikea kuvitella suomalaista viljami-pappaa huutelemassa kaduilla nuorille tai vähemmän nuorille tytöille. sori tarkennan, huutelemassa jotain muuta kuin "samperi tää ei oo pyörätie!". paikalliset josét myöskin ajelevat joka paikkaan skoottereilla kavereidensa pedrojen kanssa eli näky kahesta skootteripapasta on tosi yleinen ja aina yhtä huvittava!

eilen oltiin porukalla tanssimassa salsaa baarissa ja voi himputti sentään ku oli mukavaa! meitä oli 3 suomalaista tyttöä ja 2 meksikolaista poikaa sekä 1 epsanjalainen joten me tytöt saatiin tanssia koko ilta tanssitaitosten partnereitten kanssa kuubalaisten ja vähemmän kuubalaisten rytmien tahdissa. ilta oli niin mukava että tänään on pakko palata sinne:) kyseisessä baarissa on kolme kertaa viikossa ilmaisia salsatunteja ja tunnelma on niin rento ja mukava et sinne uskaltaa mennä vaikkei rytmitajua oliskaan. taidan raahata lotan sinne illalla (hmm tuo ny ei mitenkään viittaa siihen rytmitajuttomuuteen :D)

tosiaan lotta tulee tänään ja vie mun Lolita II barcelonaan odottamaan sitä et lennän sieltä sitten kotiin sen kanssa (ja n.157 muun asian kanssa). elämä ilman lolitaa (eli siis mun läppäriä) tulee oleen vaikeeta mutta ongelmallista, erikoista mutta outoa. parempi kuitenkin näin kuin että reissaan sen kanssa kuukauden ympäri portugalia ja espanjaa. tosiaan näillä näkymin koti kutsuu heinäkuun lopulla.

ainiin tossa on kuva kesästä ja pyllyistä ja rannasta. rannalla tulee oltua jonkun verran koska siellä sentään tuulee joten 35asteen lämpötila tuntuu siedettävältä :) koulu on vissiin melkeen ohi, en oikeen huomannu missä vaiheessa se edes alkoikaan. yks tentti on vielä jäljellä (siis mullahan niitä oli yhteensä 3). yhdessä tentissä sai olla materiaalit mukana (mitä mä en tosiaankaan tietäny ennenkuin saavuin tenttitilaisuuteen), toisessa tentissä sain nähä tehtävät etukäteen ja ny kolmas on sitte multimediasta espanjaks.

ny syömään salaattia! tsaupau.




5 comments:

Audio, Video, Disco said...

aiaii. sielkin on kuuma, tääl perus juhannussää eli varjos piikittää parhaillaan yli +40. pääasias nyt tulee töiden lomas uima-altaal maattua ja muutenkin lahnailtua poltin muuten pakarani toissapäivänä auringos :D

harmi et tääl ei noi papat huutele viva el verano!! ne huutelee jotai n aivan muuta

Anonymous said...

Mitä hittoo. Tääl on vaan +26. Hieman heikko olo, ehkä silti vaivaudun rannalle. Papat ei huutele, mutta tuossa meidän pihalla on kolmatta viikkoa käynnissä jonkunlainen pihalaattaremontti. Tämä tarkoittaa käytännössä noin 6-8 joutilasta raksaäijää, jotka päivystävät tuossa ulko-oven edessä ja pitävät velvollisuutenaan huudella piropoita ja vihellellä. Joka ikinen kerta kun kuljen ohi. Onneksi tänään niillä taitaa olla vapaapäivä.

Minäkin oston eilen shortsit. Ei aivan mikrot, mutta melkein.

Lotukka said...

ma oo ostanu jo talla retkella kahdet bermuudat, pakko kai todeta etta kesa sen tekee! lolita on kunnossa ja nauttii matkustamisesta, salsa oli hauskaa, kohta nahdaan mita lissabonin juhannus tuo tullessaan.

Venlah said...

toivottavasti kaikilla oli humppaavat jussit! ibitsalle huomio: pitaiskohan jonkun (aka annan?) laittaa tassa pian aamulehteen ilmotus siita kampasta? heinakuun alusta asti me ei ny ainakaan mitaan saada, se on varmaa. ny jatkuu tenttiin luku :D

Suvi said...

Moroo! Ihanaa, että ibitsa.blogspot herää taas henkiin. Manageri on menettänyt nettinsä ja vapaa-aikansa, mikä on syynä bloggailun vähyyteen. Yritän tsempata, mutten tänään, koska olen istunut töissä nyt tarkalleen 12h39min. Huomenna sitten. Ja varovasti niiden shortsien kanssa;)