Tuesday, January 30, 2007

hän miettii punaisella tiellä ettei taida haluta mitään

belfasti on kuin enkelin siipi tänä aamuna myös, eilen tuoksui kevät ja leikattu ruoho ja osaltaan uusi lukukausi myös muuntaa muraan mielen siksi että nyt on keväs. ja keväässä kuunnellaan aina smg:n ekaa levyä ja painetaan tennarilla kuivaa asfalttia määrätietoisesti, yet keveästi.

muraa on sileä ja järjestyksessä, suoristusraudoin ja uimareissuin kohtalaiseen kuosiin taltutettuna matkalla kohta hakemaan filosofiset arvosanansa, kokemaan mediakurssinsa ja hankkimaan luottokorttinsa. paljon asioita. filosofian professoreista yksi poliittisin ja vanhin on ihastunut muraaseen, mutta ei silti tarjoa muraalle töitä. se olisi mukavaa mutta uskaliasta. se poliittinen tilanne kiehuu, koska ihmiset sanoo, ettei partaveikon sana tarkoita mitään - ei edes partaveikon mielestä. kukaan ei tiedä mikä agenda on, ja tämä on ainut mitä partaveikko tulee koskaan sanomaan, se ei päästä lähemmäs, ei myönny enempää, ja jos tämä ei riitä, ei ole mitään jäljellä. alamme kaikki kerätä hauleja tai odottaa partaveikkojen ja vanhojen miesten hidasta kuolemaa. ne on kaikki dinosauruksia, mutta niiden neuvonantaja joka tykkää muraan käyttämästä kielestä ja uskonnonvastaisuudesta on nuortunut silmissä. tuskin tapaamme enää. tai no, jos tuli huono arvosana niin sitten kyllä jutellaan.

mitäs muuta. tänään mennään keikalle, robinin bändi soi ja ruotsalainen ottaa kameran, tulee savuista, hippiä ja otamme tuopillisen kukin. alue on hieman... kummallinen joten ainut miinus on taksiajelu johon pölytön muraa aina kuolee vähän. tulee kyllä ihan hyvä ilta, ei liian rankka ja livemusiikkia ja mukavia erilaisia hippejä.

ei me ehkä muutetakkaan tänä keväänä kun on tosi vaikeeta löytää halpa ja hyvä talo joka ois jameksen veroinen. ehkei saadakaan kissaa :( pitäis muuttaa muuhun kaupunginosaan, ja mun mielestä on ihan liian kivaa nyt kun voi kävellä luennolle viidessä minuutissa.

enkelinsiipi-ilmat!

No comments: