Wednesday, January 24, 2007

kauan sitten ibitsasta irtautunut.

jaahas. koska muraankan ei tarvinnu valaista belfastiin johtaneista tapahtumaketjuista mahdollisille anonyymeille ibitsan ystäville, en kerro miten oon ihmetelly barcelonaa jo neljä kuukautta ja että kuka olikaan kekä ja miten täällä julkinen liikenne toimii. (eli ihan kivasti paitsi että jäin kiinni laittomasta zonen ylityksestä metropoliisille ja sakkoahan siitä rapsahti! ei paljon lämmittäny opiskelijakortti, eikä säälittävät yritykset epäymmärtää espanjaa..)

viime viikonloppuna retkeilin costa bravalla (barcelonan pohjoispuolen rannikkoa) kommuunikasani ja muutaman epsanjalaisoppaan kanssa. ihania oli autiot pikkukylät ja levottomia illat autiossa huoneistohotellissa. aurinko paistoi lämpeästi (rusketusta rannalla ja avantouintia vastaavaa räpyttelyä meressä), kolmessa päivässä tuli syötyä kaikki mahdolliset porsaan osat (fileenä, pitkänä ja lyhyenä pötkönä, jauheena ja pekonina ja kinkkuna) ja sitten tuuli kovaa ja vyöryttiin kotiin. kivaata oli. lisään kuvia, kunhan osaan. eli kunhan venla tulee.

nyt painaakin sitten päälle toimivaan espanjalaiseen tyyliin neljä viikkoa lomaa eli yksi lukuviikko ja kaksi koeviikkoa ja päälle vielä palautumisviikko. ja tenttejähän on myös jäljellä neljä. seuraavan lukukauden aluksi tietysti on kuusi viikkoa aikaa palloilla eri kursseilla, löytää omaa tasoa, elämänrytmiä ja kiinostusta vastaavat setit ja SITTEN ilmoittautua niille. eli loistavasti yhteensä hmm 10 viikkoa aikaa mm. tutustua uuteen gogoon eli alfa5 club esportiuhun (löytyy ankeeta fitpumppia katalaaniksi ohjattuna (tú pots!), paskanvärinen uima-allas ja tenniskentiltä näköalat yli kaupungin..) sekä vastaanottaa vieraita. hyvähyvähyvä! otetaan lontoo uusiks! unohdetaan ihmisjäte!

tänään meen kattoo babelin ja aloitan jäähyväisbileiden sarjan. vips vaan ja vanhat erasmukset katoaa ja uudet welcome fiestat valtaa kaupungin. ei vaan oikeestaan jaksais. pitää siis kai etsiä uusia siedettäviä paikallisia kavereita, nyt niitä on 3,5.

¡hasta pronto!

4 comments:

Anana said...

huh, ekat tanskalaiset kauppisbileet takana. hmm.. mitäs niistä nyt sanois. boomi kertaa miljoona, enemmän säihkettä ja turhuutta. huomenna luistelua, back to the roots :D

muraa said...

mä yritin eilen tai joskus puhua parkeloonan ibitsalaiselle ku etin jotain sitruunalikööriä, muistin tässä just :D mut ei se haitannu vaikket ollukaan online tai ehket ees nähny sitä, se olikii italialaista eikä epsanjanlaista viunaa ja sitte me ostettiinki vaan giniä (vaikka muraalla on vieläkin aika vahva giniallergia tammelan bombay-tiilimurikan ajoilta). noniin eipä ollut järkeä tässä.

muraa said...

ainiin ja määki babelin perässä ollu mut en oo vielä nähny, oliko minkämoinen? itte oon vaan ollu ihan last king of scotlandin lumoissa, se on tosi pelottava se idi aminin näyttelijä O_O (ja kait se alkuperäinen henkilöki ok)

sitte nähtiin joku "perfume" kans ja se oli muuten ihan tuhannen paska, ei kannata jos tylsistyttää semmonen leffa jossa ei näytellä ja nuuhkitaan vaan. oikeesti oli luokatonta, en menis.

Anana said...

leffoista kannattaa käydä kattoo ehdottomasti Pianistin sivunkääntäjä, se on ranskalainen ja mahtava! jee! nyt nukkuu. huomenna tanskalaisten puh.operaattoreiden sekavaan maailmaan..