Monday, February 5, 2007

Hyvää Runebergin päivää!






No nyt ois pari valikoitua otosta Annan uudesta huoneesta nro 9 eli Tanskan kodista. Syökää runebergin torttuja!






Sori kuvien kumma laatu, mut täällä vaan on liian aurinkoista :D

7 comments:

Suvi said...

ihanan nakoista anna! ja ihanaa etta oot jaksanut leikkia aktiivista ja sosiaalista. Ma oon vahan viela liikaa entisellani: sain kutsun egyptilaisen sukellusopettajan synttareille, mutta en jaksanut menna leikkimaan lapinkaarta. Syyna epaaktiivisuuteen oli Timon (isoveli) ja Sadun kylaily, taas piti kayda kaikissa datsoissa ja tsinikeissa ja ajella pimeilla takseille azereiden kanssa. huh, taas oli seuraavana aamuna sellainen olo, etta oksat pois!
mut milloin siis mennaan sinne barcelonaan?

Venlah said...

L A P I N K A A R I mutta vaan astetta verran parempilaatusena :D kylppärit kiiltää yhtä paljo ku auringonsäteet. kokolattiamatto plussaa ni ei tuu kylmä. keltanen vaatekaapinovi myös plussaa. arvosanaksi siis lapinkaari +++. vika päivä barcelonassa ja huomenna alkaa asuntojahti in granada....uuuu.... ps. voin tulla barcelonaan melkeenpä millo vaan.

muraa said...

ooh anna miten kotisi onkaan skandinaavinen, mustat ovet ha mut kuulii on. nayttaa paljon isommalta kuin mita belfastin solut, kavin niis yhdessa ja oli tosi hikinen huone ja marat ikkunat yyohhh. onneks asun jameksessa.

olin tanaa erasmusvaihtoinfossa jonne menin vahingossa kun luulin et mulla oli luento ku kaikki kaveritkin meni sinne. sekottais snadisti pakkaa ku lahtis viela taalta vaihtoon,

"ei valmistuta ikina" -puolueen perustajajasen

muraa.

muraa said...

ainiin pepen aiti sai jostain suomalaisen keittokirjan in english joulunaikaan ja tahan mennessa se on tehny riisipiirakoita munavoita (huhhuh) ja jotain vispipuuroo. onks tanaa torttupaiva? pistan tilaukseen nam.

Anana said...

hahha, joo on tänään torttupäivä. namnam. niitä en kyllä ala vääntää mut laskiaispullia sit kylläkin :D

joo tää on aika lapinkaari +++ ja huoneet saa lämpimiksi tai kylmiksi, mikä on enemmän kuin tammelassa ;) ja ei oo yhtään kosteeta, on kivaa ja kotia.

Lotukka said...

eikö tanskassa nää oman huoneen ikkunasta naapurin pyykkikomeroon? espanjassa KYLLÄ! ja bonarina vielä hyperaktiivinen perro catalan. en edes kehtaa laittaa kuvia, tulkaa kattomaan :D

Suvi said...

anna! lisaa ainon blogi linkkilistaan, ma en osaa. osoite on www.hapankaali.blogspot.com. Kiitti!