Monday, February 12, 2007

mi casa ihan kuin ibitsa casa :)

pakko kirjoittaa tanne pikaisesti koska tajusin jotain viikonlopun aikana...
mun uus koti on todellakin aivan kuin ibitsa! ei viela tosin laheskaan niin kuuma kuin vanha ibitsa mutta kuulemma maaliskuussa alkaa jo lampeneen jolloin sisalampotilaki nousee... ja heinakuussa oisin on kuulemma 30 astetta joten sillo ei elaminen uudessa ibitsassa eika granadassa oo mahollista joten finlandia, eikohan me tormata heinakuussa :)
minkatakia mun koti on sitten kuin vanha ibitsa?
no ensinnakin....
meilla on 3 vanhaa sohvaa jotka on saatu tutuilta ja tuntemattomilta lahjaks (aka ne on romuja) ja yks niista on ehka maailman epamukavin sohva joka on paallystetty keltaisella intianpuuvillakankaalla joka tippuu koko ajan!! kasittamatonta, ihan niinku ex ibitsalla!
toisekseen.
meilla on tunnelma yhta kansainvalinen ku ex ibitsalla :) vierailijoita riittaa myos koko ajan ja vieraspatjoja meilla on kin 5! plus sitte 3 sohvaa :D viikonloppuna meilla oli aika sekalainen kommuunisakki kotona: juandi, ma, manolo (+tyttoystava), alberto (ex homokamppis + poikaystava), uus italialainen kamppis Mari (+aiti) seka 2 alberton espanjalaista kaveria :D eli tollanen perus kymmenen hengen sakki... plus tietenki lola.
kolmannekseen,
meijan sisustus koostuu varastetuista julisteista ja huonekaluista kuten ex ibitsallakin. ainoo asia mika on vahemman kuin 15v vanhaa on meijan hella. dvd kokoelma ei tosin koostu family guysta mutta frendeja meilta loytyy 12dvdn satsi joten ei paha :)
neljannekseen,
ihmiset on ihania niinku ex ibitsalla.
mun uuden ibitsan osoite on:
Calle Moncayo 3, 3D
10009 Granada
Toivottavasti muistin oikein, tuo tuli nimittain ulkomuistista :D
ny pitaa lahtia kotiin peseen pyykkia ja syomaan... illalla ehka flamencoa :)
besos, v.

No comments: