Thursday, February 22, 2007

Tanskaan vähän tulee lunta ja heti elämä perutaan?

Eilen aamulla tuli lunta niin paljon ettei ulos voinut mennä. Päivällä myös. Illalla bussi juuttui mäkeen joka ei edes olut mäki ja sit tarvottiin tuiskussa ja tuulessa puol tuntia tien laitaa kotiin. Tänä aamuna lunta tuli edelleen ja bussit ei kulje (vaikee ehkä ajaa jos teitä ei vieläkän ole aurattu) ja koulu peruttu. Viikinkimuseo peruttu. Klubben peruttu. Elämä peruttu. Mut ei hätää, nyt tehdään Hannun kans letuja ja toivotaan et lentokoneet lentelee huomenna Lontooseen. Ja et Lontoota ei ois peruttu :D

Mitäs muuta, oon nyt ollut täällä kuukauden ja todella kotoistunut. Kaikki vaikuttaa normaalilta, myös se että bussiin kiivetään takaovesta ja että makkarapullat on hyviä.

Viime lauantaina oli ekat varsinaiset Erasmusbileet täällä, oli sankokaupalla erilaisia alkoholipitoisia juomasekoituksia ja olutta tarjolla, tulos arvatenkin odotetunlainen. Ja kaikkialla tietenkin tanskan lippuja, mikäs sen hauskempaa. Tanskaa ei voi puhua, tyypit on päättäneet että vai vokaalit tarvii lausua, sanat on aika ulinaa ja örinää. Tai puhuminen ehkä onnistuu, mutta kuunteleminen ei. Korvat halkee ;) no ei kai, ymmärrän jo bussissa kun sanotaan kadunnimiä. Ei voi puhua enempää, pää täyttyy lumen hiljaisuudella.

Täällä Anna H. Aarhus ja lumimyrsky.

3 comments:

Aino said...

Hihii, Varsovassakin on tuiskunnut tänään koko päivän ja luennoitsijat on olleet myöhässä. Nyt kuulostelen, onko mulle tulossa keuhkotauti. No, erasmusbileisiin täytyy silti mennä. Mmm, lettuja!

Anana said...

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli
/Lumimyrsky+pys%C3%A4ytti+pohjoisen+
Tanskan+ja+etel%C3%A4isen+Ruotsin/
1135225316004

Suvi said...

Terveisiä Espoosta! kivaa, pääsee hiihtämään murtsikkaa jäälle ja leipomaan laskiaispullia. Ja venäjän VR ei halua, että palaan Venäjälle, juna oli loppuunmyyty, eli pitänee lykätä lähtö maanantaihin.
Täälläkin on lunta, mutta se käyttäytyy paremmin kuin tanskalainen lumi.