Saturday, February 17, 2007

ilmaisen ruuan ja juoman maassa elama luistaa.

uuuuuh
kasittamaton tama maa on. just ku olin selvinnyt ilmaisen tapaksen shokista joka oli suomalaiselle aikamoinen ni sain huomata ettei taalla janoisenakaan tarvi olla. varsinkaan jos on tytto jolla on pari tyttoa kaverina jotka nayttavat tytoilta. riittaa siis etta kulkee kadulla illalla ja pysahtyy kun flyerin jakaja tulee kohdalle (aluks luulin niita ahdistelijoiks, sitte kerjalaisiks, mut nyt ne onkin mun ystavia) ja sanoo etta "si si porque no" ku se ehottaa omaa mahtavaa baariaan josta su-to tytot (ja kivat pojatki) saa ilmasta bissee ja pe-la bisse maksaa euron ja copa (eli alyttoman iso cocktail) 3e shotin kera. torstaina kaytiin mun 2suomalaisen tyttokaverin ja mun italialaisen kamppiksen kanssa naapuribaarissa "yhdella" mutta jostain syysta baarimikko oli vakuuttunu siita etta sen taytyy antaa meille jokaiselle 3 ilmaista olutta. eli vastoin odotuksiani, ilmainen juoma ei johdu allottavista juaneista jotka yrittaa iskea mua koska satun omistamaan eksoottisen varisen paan ja tissit vaan itse baarimikoista ja portsareista. eilen satuin eksymaan kamppisten kans laheiseen elektonisenmusiikingettoon jossa en kamalasti viihtyny mutta kun yritin lahtea niin portsari/security guard otti mua kadesta kii ja vei tiskille ja kysy etta mita tahon juoda. ei kuulemma oo soveliasta lahtea yokerhosta viela klo 5.30 aamulla.siina sitte juotiin rommikolaa ja juteltiin 10min ESPANJAKS (kuinkas muutenkaan) elamasta portsarin kanssa. nailla espanjalaisilla ei oo tyomoraalia sanon ma.
ja sanonpa myoskin etta taa maa o hullu ja se on tehny mustaki on viela hullumman (jos mahollista).olin nimittain iha kauhuissani eilen baarissa kun jouduin maksaan bissesta 2,30e! jos suomessa saisin noin halvalla olutta viikonloppuisin, hyppisin riemusta.
olipas juomapainotteinen kirjoitelma. pahoittelen sita mutta nyt on viikonloppu joten saa ajatella juomaa ;) koulusta kirjoitan enemman heti kun se alkaa ja saan jotain selkoa siita :D oon iha alyttoman hukassa viela talla hetkella sen kanssa. ekat kurssit alkaa jo maanantaina mutta en tieda viela mita kursseja otan ja mita pystyn ottaan ja milla kielella ja uuuuuuh. onneksi espanjalaiset osaa ottaa iisisti myos koulun kanssa: kurssien alkamisen jalkeen on 2 vkoa aikaa valita omat mieluiset kurssit ja kayda tututumassa kurssien tarjontaan paikan paalla ja 7.3 mennessa taytyy vasta ilmoittautua kursseille :) me gusta.
kunnon kirjoitelmaan sisaltyy myos saaraportti: eilen tehtiin lampoennatys granadassa, jossain kujalla mitattiin 30,5asteen hellelukemat! alytonta. helteen aikana me kierreltiin kampppisten kanssa albaycinissa, joka on upea arabialaiskortteli pohjoisgranadassa. laitan kuvia kunhan saadaan netti (tulette kuulemaan tuon lauseen seuraavien 3vkon aikana monta kertaa luulisin.)
nyt kauppoihin kierteleen! ciao!

ps. myos granadassa liikennevalot juoksevat :)

2 comments:

Suvi said...

hah, täälläkin on tänään lämpöaalto: -15 asteesta on nousta +1 asteeseen! en oo vielä tosin selviytynyt ulos asti kokemaan lämpöä, eiliset bileet jenkkien konsulaatissa teki tehtävänsä myös tämän päivän osalta. huh!

Anonymous said...

Mi hija Vendela!Täällä Käläviällä satoi eilen koko päivän lunta ja nyt sitten kahlataan todella korkeiden nietosten seassa kadulla(huom! siis tien vieressä olevalla jalankulkijalle varatulla aluella, you know)Aurinko paistaa ja taivas on sininen, lumi on valkoista ja pakkasta -7 astetta. Olisipa joku väline jolla saisi sulle lähetettyä valokuvia tästä idyllisestä maisemasta. Hasta luego.